Друзі! За першу половину 2019 року фахівці Кризового центру Простору Підтримки надали допомогу більш ніж 75 бенефіціарам

За першу половину 2019 року фахівці Кризового центру Простору Підтримки вже надали допомогу більш ніж 75 бенефіціарам.

Наші фахівці мали змогу надати цю та іншу важливу допомогу саме завдяки вам – тим, хто відгукнувся на наше прохання допомогти наповнити наш Кризовий Фонд Простору Підтримки Карітас Маріуполь.

27 з них потребували допомоги в оплаті проїзду по місту чи в інші міста (для відновлення документів, тощо.)

6 бенефіціарів звертались з проханням фінансової допомоги для здачі медичних аналізів, необхідних для отримання інвалідності, та придбання бланку проходження медкомісії для отримання можливості працевлаштування.
8 бенефіціарів потребували допомоги у придбанні підгузків та пелюшок для дітей та дорослих.

Якщо ви маєте змогу та бажання допомогти фінансово – в нашому офісі, та у наших партнерах – в Кав’ярні на вулиці Італійський 107а, встановлені скриньки для збору грошей на діяльність «Кризового Центру», також ви можете відправити кошти на рахунок нашої організації, через систему Приват24 (https://bitly.su/34QqJ), з поміткою «Кризовий фонд».

Якщо ви маєте можливість допомогти необхідними речами (продукти харчування тривалого зберігання або предмети гігієни) – ми чекаємо вас в нашому офісі, за адресою провулок Банний 4, Карітас Маріуполь.

Кризовий Центр працює в рамках проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів для нарощення потенціалу осіб і громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні, у сфері подолання труднощів та самозахисту»

Коли береш – наповнюєш руку, коли даєш – наповнюєш серце!