Підсумком волонтерських проектів Карітасу Маріуполя в цьому році стала дружня зустріч всіх активних людей, які допомагали нам у нашій діяльності

Дорогі волонтери! Дякуємо вам!

Ми неймовірно вдячні всім цим людям, які брали участь у багатьох проектах Карітасу Маріуполя – це і кулінарні курси для дітей, і допомога представникам товариства сліпих в місті, і щорічні благодійні акції Карітасу, і різноманітні тренінги для людей в місті та буферній зоні. Та ще дуже багато гарних ініціатив.

На кінець цього року ми вирішили зібрати нашу волонтерську громаду та подякувати їм за величезний труд та відданість допомозі людям! Під час нашої дружньої зустрічі ми презентували наші майбутні соціальні ролики про волонтерство. Один з них ви вже бачили на нашій сторінці;)

Зустріч видалась дуже емоційною – були і пісні, і довгі розмови про тих, кому допомагаємо, чому ми це робимо, та чому це дуже важливо.

Ми хочемо подякувати всім нашим волонтерам за їх відданість благодійній справі! Наше суспільство однозначно змінюється на краще, бо коли ми бачимо, що така кількість людей готова «віддавати», а не «брати», готові стати рушіями допомоги ближньому, ми не маємо ніяких сумнівів, що все буде добре!

Дорогі волонтери! Дякуємо вам!