Вчора відбулося урочисте відкриття Багатофункціонального соціального центру «Простір підтримки» при благодійному фонді Карітас Маріуполь

Соціальний центр вже розпочав надавати допомогу потребуючим за різними напрямками: інформаційна підтримка, соціальний супровід, підтримка ініціатив громад, тренінги з розвитку їх потенціалу, консультації психолога, тощо.

15 травня стало для «Простору підтримки» офіційною широкомасштабною заявою про функціонування. Ми дуже вдячні всім поважним гостям за відвідини нашого заходу. Для всього колективу було великою честю бачити у себе генерального консула Німеччини Вольфганга Мессінгера, генерального секретаря Caritas UkraineДзвениславу Чайківську, представника Карітасу Німеччини Біргіт Кухту, Екзарха Донецького УГКЦ Владику Степана, міського голову м. Маріуполя Вадима Бойченка, голову Мангушської райдержадміністрації Дмитра Черницю та інших наших колег, партнерів, представників громад, міських соціальних служб, бенефіціарів та волонтерів.

Це відкриття стало гарною нагодою проінформувати громадськість про діяльність фонду та наші плани, познайомитись з фахівцями Центру та поспілкуватися один з одним при неформальних умовах після промов та презентацій.

Придумати вдалу назву Центру – це все одно, що дати ім’я кораблю («як ви яхту назвете, так вона і попливе») або людині. Думаємо, що назва Центру «Простір підтримки» буде дуже успішною.

Ми прикладемо всіх зусиль, вмінь та знань, щоб кожний, хто завітає до нас по допомогу і підтримку, обов’язково це отримав і став нашим добрим другом.