Участь Простору Підтримки у розробці стратегії розвитку та активізації волонтерського руху

П’ятниця в Просторі Підтримки Карітасу Маріуполя була дуже насичена на події. Експерти з розробки волонтерських програм Anna Bondarenko та Yuriy Vdovtsov провели низку зустрічей зі спеціалістами Простору підтримки та керівниками Карітас Маріуполь на тему залучення та координації роботи волонтерів, а також з активними волонтерами організації з метою вивчення досвіду впровадження ефективних волонтерських програм та акцій.

Фахівці Простору Підтримки розповідали про наш багаторічний досвід роботи з волонтерами.

За роки існування Простору Підтримки ми пережили безліч подій, в яких нас постійно підтримували волонтери. Деякі з них були з числа колишніх бенефіціарів, багатий досвід співпраці маємо з волонтерами з лав Патрульної Поліції Маріуполя, які, після проведення зустрічі, вже традиційно долучились до навчання дітей в рамках нашого «Кулінарного сервісу», за що ми їм безмежно дякуємо! Студенти вищих навчальних закладів, учні шкіл, люди похилого віку, вчителі – всі вони постійно підтримують нас у впровадженні соціальної діяльності.

Результатом візиту стане розробка стратегії розвитку та активізації волонтерського руху, написання методичних рекомендацій. А ми, скориставшись нагодою – хочемо ще раз подякувати всім волонтерам за їх безцінний внесок у діяльність Простору Підтримки!