Тренінги з ораторського мистецтва для працівників комітетів самоорганізації населення

В межах проєкту “Зміцнення соціальної згуртованості”  пройшла серія тренінгів з ораторського мистецтва для працівників комітетів самоорганізації населення. Сучасне ораторське мистецтво, це  наука про переконливе і ефективне мовлення в різних ситуаціях.

Протягом занять  спеціалісти проєкту,  Людмила Хоцька  і Анна Чепелєва,  ділилися секретами ідеальної ораторської пози, жестів, міміки, мистецтвом самоподачі, яке обов’язково стане в нагоді кожному фахівцю, щоб досягти успіху, разом з учасниками розмірковували  над причинами, через які більшість людей бояться публічних виступів.

Учасники  тренінгів ознайомились з   з конкретними інструментами і цікавими техніками  публічного виступу, прикладами що робити, щоб  відчувати себе легко і розкуто; дізнались як зробити свою промову  більш привабливою, цікавою, живою і динамічною;  навчилися говорити стисло, імпровізувати, розпізнавати маніпуляцію  та говорити «НІ» , зупиняти нахаб  та  відповідати на каверзні питання.