Старість в радість. Як волонтерський проект, за підтримки Простору Підтримки літнім людям допомагає

Кожна ця світлина – це велика історія успіху. Успіху як волонтерського, так і успіху кожної людини, яку почули, та яка отримує допомогу. Отримує спілкування та належну увагу.

Старість в радість – це і назва проекту і одночасно девіз наших волонтерів, з числа студентів МДУ.

Здавалося б, що вони тільки отримали грант від Простору Підтримки, тільки розпочали свою велику діяльність, аж приходить розуміння, що минув вже рік. Карантин забрав на себе багато часу, але наші волонтери не гаяли часу даремно! Їх громада постійно зростала, і на сьогодні налічує близька 30 постійних волонтерів, які протягом останнього року на постійній основі допомагають 10 домогосподарствам з літніми людьми. Переважно це люди з вадами зору та люди з іншими формами інвалідності. Ну а допомога потрібна різна – кому в магазин треба, кому прибрати, кому навіть дров наколоти, а хтось не в змозі собі готувати їжу. І так цілий рік!

Ми неймовірно раді, що наші волонтери знаходять натхнення на цю нелегку працю, і сподіваємось, що наша минулорічна школа волонтерів їм в цьому допомогла!

Цей пост – вдячності та шани Великим людям, які не дивлячись на всі особисті обставини завжди готові протягнути руку ближньому! Дякуємо вам за вашу неймовірно добру справу!