Соціальний безкоштовний транспорт для людей з обмеженими фізичними можливостями

Соціальний безкоштовний транспорт для людей з обмеженими фізичними можливостями - Карітас Маріуполь

Карітас Маріуполь приступив до імплементації важливого компонента мультіфункіонального проекту гуманітарної допомоги для жителів буферної зони. Соціальний безкоштовний транспорт – це можливість для людей з обмеженими фізичними можливостями приїхати до районного центру для відвідування лікаря, вирішити накопичені питання щодо соціального забезпечення, відвідати аптеки та банківські установи або придбати необхідні в господарстві речі та продукти харчування.

Забезпечення базових потреб особливо вразливих людей, постраждалих від конфлікту в буферній зоні на сході України

Дана послуга постійна і буде діяти протягом усього дворічного проекту. Села, що знаходяться вздовж лінії розмежування Волноваського району Донецької області, будуть зв’язані автобусним сполученням з м.Волноваха.

Перший маршрут пройшов через населені пункти Бахчовик, Андріївка, Анадоль і м.Волноваха. 28 чоловік мали змогу з’їздити в центральну районну лікарню та пенсійний фонд районного центру.

Оплата трансферів фінансується Благодійним фондом Карітас Маріуполь в рамках проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, постраждалих від конфлікту в буферній зоні на сході України, 2019-2021  роки» за підтримки Caritas Germany.