Проект по роботі з дітьми і молоддю з інвалідністю “Kindermission”

Kindermission

Робота проекту по роботі з дітьми і молоддю з інвалідністю “Kindermission” спрямована на розвиток соціалізації та адаптації дітей з інвалідністю до соціального та шкільного середовища. Уважність, посидючість, розвиток дрібної моторики, активна вербальна взаємодія відкривають нові можливості для ментального розвитку учасників нашого проекту.

Творчий вектор сприяє розвитку образного мислення, фантазії та мрійливості. У дитини з`являються особисті інтереси, простір для розвитку дружби, цілі і прагнення. Яскраві враження від занять стимулюють дітей з проблемами мовлення до спілкування.

Заняття у сенсорній кімнаті посилюють контроль дитини за власними відчуттями і рухами. До роботи проекту в асистенти на волонтерських основах ми долучили юнака Євгена, який у майбутньому планує зв’язати свою професійну діяльність з медициною, психологією та реабілітацією. Турбота, увага та активна участь зі сторони соціуму посилює дію та позитивну динаміку результатів нашого проекту.