Робоча зустріч с головою райдержадміністрації з питань надання первинної правової допомоги у Мар’їнському районі

БО «ПБФ Карітас Маріуполь» за підтримки програми ООН із відновлення та розбудови миру в рамках проекту «Єфективне врядування і залучення громадян задля досягнення правосуддя, безпеки, захисту довкілля та соціальної єдності у східній Україні» активно працює з надання первинної правової допомоги у Мар’їнському районі.

Відбулася робоча зустріч с головою райдержадміністрації, керівником районної військово-цивільної адміністрації Євгеном Данилюком.

Були підбиті підсумки виконаних спільних проектів, скоординовано подальшу роботу з соціальними службами району. Окремо проговорили про участь фахівців Карітас у творені реформи децентралізації.

Також під час зустрічі було обговорено питання  координації дій з подальшої організації та надання безоплатної первинної правової допомоги населенню  Мар’їнського району.