Робоча поїздка у Волноваху

Відбулася робоча поїздка до Волноваського центру надання безоплатної правової допомоги, під час якої керівник проекту Олександр Магдаліц та юрисконсульт Олександр Пефтібай обговорили поточні питання реалізації проекту, покращення послуг для населення. Пункт юридичної допомоги від БФ «Карітас Маріуполь» працює вже другий рік у приміщенні Волноваського центру надання адміністративних послуг.  Людина, звертаючись у будь-яких справах до центру, може звернутися по допомогу і до юриста, що є дуже зручним для бенефіціарів.

За період дії другого етапу проекту «Ефективне врядування і залучення громадян задля досягнення правосуддя, безпеки, захисту довкілля та соціальної єдності у східній Україні» до юриста вже звернулося понад 50 мешканців Волноваського району. Коло звернень стосувалося земельного та цивільного права, підприємництва, створення  громадських організацій та соціальних питань.

***Ця публікація була підготовлена проектом «Ефективне врядування и залучення громадян задля досягнення правосуддя, безпеки, захисту довкілля та соціальної єдності у східній Україні» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Данії, Швейцарії та Швеції. Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди Програми, ЄС та урядів Данії, Швейцарії та Швеції.