Привітання бенефіціарів Карітас Маріуполь з Міжнародним днем людей похилого віку

1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку. Тому виїзд мобільної команди проекту  «Модель соціальних послуг та медичної допомоги в Донецькому регіоні України» до сіл Кам’янка та Мирне був присвячений вітанню наших беніфіціарів.

У Кам’янці координатор проекту Зарубіна Ірина., медсестра Корнєва Вероніка, соціальний працівник Плюснін Володимир відвідали своїх підопічних, привітали їх з Міжнародним Днем людей похилого віку.

Зустрілися з нашими соціальними працівниками Караджелі Тетяною і Мануїловою Кірою, Борота Галиною. Вручили для всіх опікунів сумки з логотипом проекту і методичний посібник нашого проекту «Модель протоколу роботи фахівця соціальної опіки».

У Мирному взяли участь в урочистому заході для літніх людей, яке проводилося в школі. Однією з організаторів цього заходу стала наша постійна активістка Середа Світлана.

На автомобілі Карітасу привезли на це свято наших підопічних Мілько Петра Павловича і Шульженко Тетяну Леонтіївну.

Для всіх учасників ми привезли солодощі від «Карітас Маріуполь».

Школярі подарували чудовий концерт, з вокальними привітаннями завітали гості з с.Староігнатівка.

Багато теплих слів на адресу людей похилого віку було сказано ведучим заходу, координатор проекту Ірина Зарубіна особисто привітала всіх зібравшихся зі святом з побажаннями добра та миру, здоров’я та віри в краще.

Керівник проекту Зарубіна Ірина - привітання з Днем літньої людини бенефіціарів Карітас Маріуполь

Для людей старшого покоління завжди приємно, що молодь їх не забуває, вчиться у них, зберігає традиції та поважає. Працюючи в соціальних проектах, ми розуміємо, що для літніх людей дуже важливим у житті залишається спілкування, коли людина на схилі років не залишається на самоті. В силу своїх можливостей, ми намагаємося дарувати цим людям позитивні емоції та віру в хороше і добре.