Підсумки першого півріччя роботи проекту «Ефективне врядування і залучення громадян задля досягнення правосуддя, безпеки, захисту та соціальної єдності на сході України» у Мангушському районі

У січні поточного року між Мангушською райдержадміністрацією та благодійним фондом Карітас Маріуполь був підписаний меморандум про співпрацю щодо реалізації на території району проекту «Ефективне врядування і залучення громадян задля досягнення правосуддя, безпеки, захисту та соціальної єдності на сході України». Даний проект передбачає надання безоплатної первинної правової допомоги жителям району.

Відбулася зустріч з головою Мангушської райдержадміністрації Букреевою Наталею , в ході якої були обговорені результати реалізації проекту. Раді зазначити, що завдяки співпраці з місцевою владою вдалося допомогти значній кількості людей, адже за правовою допомогою протягом півріччя звернулося 304 жителя району,було побудовано плідну роботу з розроблення нормативних документів та налагоджену тісну взаємодію між громадськими об’єднаннями та владою. Учасниками зустрічі було відмічено що даний проект є дуже важливим для громадян та, зважаючи на статистику, успішно реалізовується. Карітас Маріуполь висловив щиру вдячність Мангушській районній державній адміністрації за надання всебічної підтримки реалізації важливого для Мангушської громади проекту.

Нагадаємо, що безоплатна правова допомога надається фахівцем «Карітас Маріуполь» з понеділка по п’ятницю з 8:00-16:00 в смт.Мангуш в приміщені ЦНАП за адресою: смт.Мангуш,
Телефон для довідок: 050-013-25-56; 067-267-58-13