Підписано Меморандум про співпрацю з Мар’їнською ВЦА

Між Мар’їнською Військово-цивільною адміністрацією (ВЦА) та БФ «Карітас Маріуполь» підписано Меморандум про взаєморозуміння і співпрацю. Ця подія відбулася у рамках проекту «Ефективне врядування і залучення громадян задля досягнення правосуддя, безпеки, захисту довкілля та соціальної єдності у східній Україні», яким передбачено співробітництво фахівців-юрисконсультів Парафіяльного Благодійного Фонду з місцевими громадами. Меморандум підписали голова Мар’їнської ВЦА Юрій Григулець та керівник проекту Олександр Магдаліц.
«Підписання цієї угоди – значна подія. Це ознака довіри та признання нашої плідної праці у Мар’їнській громаді. Наші фахівці вже другий рік поспіль допомагають місцевим жителям у нелегкі часи вирішувати купу юридичних проблем. Ми намагаємось охопити якнайбільше людей, що входять до вразливих категорій. Це стосується насамперед переселенців, людей, які не мають достатньо грошей для звернень до звичайних юридичних консультацій, які мають безліч проблем, пов’язаних з війною та її наслідками. Крім того ми разом з адміністрацією беремо на себе обов’язки по розбудові сильної громади, надаючи юридичні послуги місцевій владі», – прокоментував підписання Меморандуму Олександр Магдаліц.
У Мар’їнському пункті надання безкоштовної правової допомоги працює юрист Оксана Федорова, яка вже неодноразово доводила, що люди потребують допомоги та уваги, що спільними зусиллями можна подолати всі незгоди, що юридичний супровід вкрай важливий для багатьох мешканців громади. Вже понад 120 людей з міста та прилеглих населених пунктів звернулися до неї по консультації та допомогу у вирішенні питань господарського, адміністративного, конституційного та цивільного права і отримали позитивний результат.
Пункт надання безкоштовної юридичної допомоги продовжує працювати за адресою:
м.Мар’їнка, вул.Шевченка, 13.
Час роботи: з 8-00 до 16-00 (без перерви) з понеділка по п’ятницю