Підписано Меморандум про співпрацю між БФ «Карітас Маріуполь» та Мангушською селищною радою

У Мангуші згідно проекту «Ефективне врядування і залучення громадян задля досягнення правосуддя, безпеки, захисту довкілля та соціальної єдності у східній Україні»  підписано Меморандум про взаєморозуміння і співпрацю між Мангушською селищною радою та БФ «Карітас Маріуполь». Захід відбувся за участі голови місцевої ради Володимира Караберова та керівника проекту БФ «Карітас Маріуполь» Олександра Магдаліца.

«Це продовження нашої співпраці, яке було започатковано минулого року. Я дуже вдячний голові Мангушської селищної ради Володимиру Іллічу Караберову за довіру  та підтримку. Як і раніше, ми будемо надавати допомогу місцевому населенню та сільській раді у розбудові міцної громади, будемо опікуватись людьми, які мешкають тут і забезпечувати безкоштовний юридичний супровід. Додамо всіх зусиль для цього, бо сильна громада – наша спільна мета»,- сказав керівник проекту Олександр Магдаліц.

Юрисконсульт БФ «Карітас Маріуполь» Світлана Брагунцова вже другий рік поспіль надає місцевим мешканцям безкоштовні юридичні консультації з різних правових питань, що довели необхідність  та доцільність юридичного супроводу у повсякденні. Понад 100 членів Мангушської громади вже звернулися до неї по допомогу з початку цього року і отримали позитивні результати по своїх справах. Тож у цьому році, завдяки підписаному Меморандуму, надання безкоштовної правової допомоги триватиме.

Пункт надання юридичної допомоги у селищі Мангуш працює з понеділка по п’ятницю з 9-00 до 17-00 за адресою: смт. Мангуш, проспект Миру, 66 (будівля селищної ради)