КАРІТАС МАРІУПОЛЬ ПРОВІВ МАЙСТЕР-КЛАС З РОЗПИСУ ПАСХАЛЬНИХ ПРЯНИЧНИХ ЯЄЦЬ

Своїми витворами діти прикрашали пасхальне дерево, та з кожним подарунком передавали найкращі побажання діточкам в дні великих світлих свят.

КАРІТАС МАРІУПОЛЬ ПРОВІВ МАЙСТЕР-КЛАС З РОЗПИСУ ПАСХАЛЬНИХ ПРЯНИЧНИХ ЯЄЦЬ

Напередодні пасхальних свят дитячо-батьківським клубом «Родина», який працює в рамках проекту GMFA благодійного фонду «Карітас Маріуполь», було проведено майстер-клас з розпису пасхальних пряничних яєць. Бенефіціари благоднійного фонду, переселенці та місцеві мешканці Маріуполя, діти та їх батьки разом з фахівцями Карітасу і Пряник –Хаус, робили подарунки для дітей з вадами розвитку, відвідувачів ГО «Повір у себе». Своїми витворами вони прикрашали пасхальне дерево, та з кожним подарунком передавали найкращі побажання діточкам в дні великих світлих свят.

В першу пасхальну неділю, робітники Карітасу Маріуполь передали святкове дерево до громадської організації. Діти місцевого клубу «Повір у себе» з радістю та вдячністю прийняли цей подарунок. Вони познайомились з історією виготовлення пасхальних яєць та писанок, традиційним святкуванням Великодня в Україні. Була проведена вікторина. Всі були задоволені.

Таким чином робітники Благодійного фонду сприяють інтеграції та адаптації вимушених переселенців до нових умов життя.

Карітас Маріуполь висловлює свою вдячність «Пряник Хаус» за солодке задоволення, та художниці Маріуполя Анастасії Пономарьової за розпис чудо-дерева.