КАРІТАС МАРІУПОЛЬ ПРОДОВЖУЄ ДОПОМОГАТИ МЕШКАНЦЯМ АВДІЇВКИ

Наразі є необхідність у ліках та теплих речах. Якщо ви можете чимось допомогти, чекаємо вас на вул. Італійська 90, у нашому офісі.

Жителі міста Авдіївка опинились у дуже скрутній ситуації. Місто потерпає від загострення конфлікту, є загроза повного відключення опалення, немає води, світла та газу. Люди знаходяться на межі гуманітарної катастрофи. У такі скрутні часи для міста, потрібно максимально консолідуватись і показати населенню, що їх ніхто не покинув, що вся країна готова допомогати цьому славному місту.

Команда «КарітасМаріуполь» в перший же день прибула на місце та розпочала роботу з допомоги населенню. Було встановлено польовий намет де можуть обігрітися усі бажаючі. Відразу налагодили прийом лікарем, де надаються консультації та видаються необхідні медикаменти. Після організаційних зборів з питань допомоги постраждалому населенню, розпочалась закупка необхідних в першу чергу медикаментів. Також були відправлені 2000 продуктових наборів та 2000 гігієнічних наборів, які будуть видаватись населенню. У Маріуполі сумісно з волонтерами та активістами міста додатково ведеться збір необхідних медикаментів та теплих речей, що будуть постійно доправлятись до Авдіївки.

Мобільна команда постійно працює у місті та надає необхідну допомогу, робота буде продовжена до повної стабілізації ситуації у місті. Ведеться активна співпраця з органами ДСНС та військово-цивільною адміністрацією.