Карітас Маріуполь не припиняє підтримку хворих людей, які гостро потребують допомоги

Забезпечення базових потреб особливо вразливих людей, постраждалих від конфлікту в буферній зоні на сході України

Глобальні виклики пов’язані з поширенням COVID -19, з яким зіткнулася Україна, роблять свої корективи відносно проектної  діяльністі Карітас на Сході нашої держави.

Розуміючи всю соціальтну та гуманітарну важливість медичного напрямку проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, постраждалих від конфлікту в буферній зоні на сході України, 2019-2021роки» для людей буферної зони, яким гостро та постійно потрібні ліки  для підтримки умов існування, працівники фонду адаптують свою діяльність в складних умовах карантину.

У тісній взаємодії з державними медичними закладами які надають свій адміністративний ресурс та  виконуючи всі карантинні умови захисту персоналу та беніфіціарів,  Карітас не припиняє  доставку ліків до хворих людей які гостро потребують нашої підтримки.