КАРІТАС МАРІУПОЛЬ НА ПЛОЩІ БІЛЯ ДРАМТЕАТРУ ПРОВІВ АКЦІЮ “РІЗДВЯНА СВІЧКА”

Благодійний фонд “Карітас Маріуполь” напередодні Святвечора (6 січня 2017 року) на площі біля Драмтеатру організував та провів акцію “Різдвяна свічка”, до якої залучилися містяни та гості Маріуполя. За символічну пожертву можна було отримати свічку, зроблену руками діток з обмеженими можливостями, та запалити Віфлеємський вогник. Цей вогник під час святкової вечері нагадає людям про прості, але такі важливі цінності: добро, надію та людяність. Створювати святковий настрій допомагали своїм вертепом учні 3-Г класу ЗОШ №53 м. Маріуполя. Семінаристи Львівської духовної семінарії Святого Духа підтримали їх виступ колядками. Маємо надію, що ця акція надихатиме всіх людей на добрі вчинки.

Колектив “Карітас Маріуполь” поздоровляє всіх з Різдвом Христовим, бажає миру, добробуту та Божого благословення! Христос Народився!