Дякуємо всім, хто знайшов час та можливість долучитись до наших Кулінарних курсів!

Коли на нашій кухні були банківські працівники, ми готували неймовірно смачний грибний крем-суп та солодку грушу. Викликали поліцію, коли була потрібна допомога в навчанні дітей варити український борщ та запікати рибу. Вчителі відгукнулися на наш заклик навчити дітей готувати десерти. Смажити м’ясні котлети допомагали нам представники громадських організацій, а журналісти вчили робити відбивні в клярі.

За ці два місяці Кулінарних курсів до нас завітало багато волонтерів, які ділилися гастрономічними знаннями з дітьми. Вони і спілкувались з дітьми, і розповідали про себе, свою роботу, та головне – чому вони вирішили допомагати.

Отже після цілого комплексу занять, як в справжньому навчальному закладі, на дітей чекали екзамени. На цей раз обидві групи абсолютно все робили самостійно, ми тільки трошки підглядали за процесом.

Хоча ми і не сумнівалися, страви вийшли не тільки дуже смачними, а й з дуже красивою подачею.

“Суддями” виступили волонтери, які і вчили дітей на курсах. Всі впоралися просто чудово!

Після дегустації ми вручили кожному учаснику проекту сертифікат, а також невеликі подарунки отримали наші волонтери – подяки і фартухи з логотипом Карітасу.

Але це не кінець наших курсів – після Нового Року ми продовжимо цю неймовірно важливу соціальну активність з іншими групами!

Ця соціальна та дуже смачна активність була здійснена в рамках проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» за підтримки Caritas Germany.