Робочий візит представників фонду FUNDACJA MOST SOLIDARNOŚCI Республіки Польща Marta Titaniec та Tomasz Kaliński – це практична допомога в організації процесу домашньої опіки з урахуванням досвіду наших колег.

У проекту “Model usług społecznych i opieki zdrowotnej w obwodzie donieckim na Ukrainie” («Модель соціального обслуговування та медичної допомоги в Донецькому регіоні України) є кілька основних цілей, і одна з них, це професійна підготовка персоналу фонду та залучених опікунів.

Карітас Маріуполь - Допомога представників фонду FUNDACJA MOST SOLIDARNOŚCI в організації процесу домашньої опіки

Розробка та удосконалення процесу роботи опікунів, форм звітності та юридичних аспектів взаємовідношень між бенефіціарами та представниками гуманітарної організації це далеко не всі питання, які виникають в технічно складному проекті.

Карітас Маріуполь молода гуманітарна організація, але наявні виклики не дають час на тривале і планомірне навчання, яке можливо в мирний період.

Допомога колег з усієї Європи – це безцінний внесок у професійний розвиток благодійного фонду.

Домашня опіка це цілий комплекс прямих взаємовідносин з тяжкохворими людьми, чиє страждання посилюється зруйнованою звичною їм зоною проживання.

У проекту “Model usług społecznych i opieki zdrowotnej w obwodzie donieckim na Ukrainie” («Модель соціального обслуговування та медичної допомоги в Донецькому регіоні України) є кілька основних цілей, і одна з них, це професійна підготовка персоналу фонду та залучених опікунів, чия ключова роль допоможе зробити проект успішним та спричинить додатковий стимул для розвитку сервісу соціальних послуг серед жителів потерпілих населених пунктів в буферній зоні.

Дворічній проект фінансується в рамках програми допомоги Ministerstwa Spraw Zagranicznych (Міністерство закордонних Справ) Республіки Польща, під координацією FUNDACJA MOST SOLIDARNOŚCI Республіки Польща та Благодійнім Фондом «Карітас Маріуполь»