Відновлення безкоштовних транспортних послуг на лінії розмежування та інша допомога найбільш вразливим категоріям населення

UHF

У зв’язку з пом’якшенням карантину БФ «Карітас Маріуполь» відновлює безкоштовні транспортні послуги з перевезення бенефіціарів до місць основної інфраструктури.

Таким чином був знову запущений рейс Новогнатівка-Миколаївка-Волноваха для того, щоб люди, які проживають у сільській місцевості на відстані 0–5 км від лінії розмежування мали змогу дістатися до лікарень, аптек, ринку та іншої інфраструктури.

БФ «Карітас Маріуполь» продовжує докладати максимум зусиль для організації допомоги найбільш вразливим категоріям населення.

Так у Волноваському районі в с.Миколаївка та с.Новогнатівка, які знаходяться на відстані 0–5 км від лінії розмежування була надана допомога у вигляді гігієнічних наборів.

Допомога надається в межах проєкту “Надання багатосекторальної допомоги з опорою на ринки та громаду найбільш вразливим особам похилого віку, які живуть уздовж лінії зіткнення, для забезпечення подолання ними наслідків тривалої кризи на сході Україні” за підтримки Українського Гуманітарного Фонду (UHF) при управлінні United Nations OCHA Ukraine,

Проєкт охоплює села Волноваського району (с. Миколаївка та с. Новогнатівка) та надає допомогу людям похилого віку, які проживають у сільській місцевості на відстані 0–5 км від лінії розмежування.