Благодійна їдальня для потребуючих людей

Благодійна їдальня Карітас Маріуполь для потребуючих людей

Фахівці Карітасу Маріуполя постійно докладають зусиль, щоб наша благодійна їдальня працювала в звичному режимі для потребуючих людей. С початку бойових дій на Сході України у м. Маріуполь зареєстровано та проживає більше 80.000 вимушено переміщених осіб. Багато з них перебувають у дуже складних життєвих обставинах, так як вони не мають житла та підтримки. Серед них є люди з інвалідністю, багатодітні родини, самотні пенсіонери, які опинилися на межі виживання.

Завдяки проекту «Благодійна їдальня» при підтримці благодійної організації «Renovabis» ми мали можливість протягом 3-х років надавати горячі обіди потребуючим. Більше ніж 2000 нужденних мали змогу отримувати таке необхідне для них харчування щодня. Нажаль на даний час проект закінчено, але потреба у допомозі дуже велика.

Наша організація розуміє, який позитивний вплив має така підтримка людям, що завдяки можливості отримувати гарячі обіди люди можуть заощадити кошти на ліки, та взагалі підтримувати на рівні своє соціальне життя.

Послуги домашньої опіки та безкоштовне харчування — це одні з найрозповсюдженіших напрямків роботи Карітасу у всьому світі.

Наразі, завдяки зусиллям наших фахівців, які постійно намагаються знайти додатковий ресурс для цього проекту — ми знову маємо змогу регулярно допомагати п’яти потребуючим бенефіціарам.