Мешканці с. Анадоль разом з фахівцями Карітасу Маріуполя урочисто відкрили дитячій майданчик зі спортивними тренажерами

Нам дуже приємно, що Карітас Маріуполь зміг долучитися таким чином до організації активного та здорового дозвілля мешканців Анадолі.

Після тривалої роботи в громаді нашого фасилітатора, яка допомогла активним мешканцям селища згуртуватись та почати роботу над поліпшенням якості життя в своєму населеному пункті, наш благодійний фонд вирішив і фінансово підтримати активістів – вони отримали міні-грант на свій проект «Майбутнє у спорті».

В рамках цього міні-проекту були закуплені дитячі спортивні тренажери, які були розміщені біля сільської школи.

Цей спортивний майданчик став своєрідним подарунком на честь 105 річчя школи.

Святкування цієї визначної для селища дати почалось з дитячих творчих виступів та подяки досвідченому колективу вчителів, а продовжилось урочистим відкриттям спортивного майданчика. Діти з вдячністю прийняли подарунок, бо тепер є місце, де вони зможуть корисно провести свій вільний час.

Участь у заході була в рамках проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» за підтримки Caritas Germany та BMZ.