Активність проекту за підтримки гуманітарного Фонду Для України

Ukraine Humanitarian Fund

UHF

Продовжується інтенсивна діяльність мобільних команд Карітас в п’яти кілометровій буферній зоні Донецької області. Адресна доставка продуктів харчування та засобів гігієни для літніх людей – це відповідь гуманітарного співтовариства на погіршення умов існування людей похилого віку, викликаних пандемією COVID-19 та карантинними обмеженнями які фактично паралізували соціально-економічні умови життя в зоні військового конфлікту. Інтенсивний графік дистрибуції покликаний доставити літнім людям предмети першої необхідності та підтримати їх в продовж декількох місяців до послаблення карантинних заходів та відновлення регулярного траспортного сполучення з віддаленими селами.

Проект «Надання мультісекторальної допомоги людям похилого віку, Які прожівають в зоні 0-5 км уздовж Лінії Зіткнення та знаходяться в стані ізоляції через пандемію COVID-19 в Україні, 2020» фінансується за ПІДТРИМКИ гуманітарного Фонду Для України.