Sweden
Helsinki
Sankt Peterburg

Будь-яка допомога у вигляді постачання медичними препаратами постраждалого населення буферної зони повинна супроводжуватися плановими домашніми візитами лікарів протягом усієї дії проекту.

on .

Для багатьох жителів прифронтових селищ ми стали сімейними лікарями в повному розумінні цього слова.

Проект «Забезпечення базових потреб людей постраждалих від конфлікту на Сході України» Карітасу Маріуполя триває вже два з половиною роки. Це означає, що лікарі фонду не тільки забезпечують медикаментами хворих людей, а й мають можливість постійно стежити за станом їх здоров'я для своєчасної корекції лікування і додаткової підтримки.

Телефонні консультації, огляди будинків, замовлення необхідних медикаментів та медичного обладнання, допомога в організації обстежень, додаткове забезпечення продуктами харчування та твердим паливом - все це допомагає людям почувати себе гідними, що і є метою будь-якого гуманітарного фонду.