Sweden
Helsinki
Sankt Peterburg

Усі ми виносимо з дитинства романтичні спогади, які протягом життя навідують у гості, як щось далеке і неповторне.

on .

Фахівці проекту «Стійкість та Розвиток», за підтримки Caritas Ukraine та Caritas Österreich (Карітас Австрія) провели разом з дітьми дошкільного віку у селах буферної зони Андріївка, Мирне та Бахчовик, святковий Великодній тиждень.

Для багатьох дітей Великдень приносить радість та душевну теплоту, яка наповнює людину вірою у майбутнє, надає стійкості у доланні життєвих перешкод. Світле родинне свято об’єднується на дійствах родинних та громадських обрядів. Діти бажають, щоб свята тривали якомога довше.

Соціальні працівники проекту підготували для малят «Великодню казочку» - чудову музичну виставу з розвагами та конкурсами, цікавими солодкими та розвиваючими подарунками. Батьки підтримували дітей та разом брали участь у розвагах. Маємо надію, що свята, проведені разом з Карітас Маріуполь, стануть для дітей джерелом наповнення силою, теплотою та родинною любов'ю.