Sweden
Helsinki
Sankt Peterburg

07.02.2018 року в Маріуполі відбулася зустріч представників міської влади з представниками місцевого бізнесу

on .

07.02.2018 року у місті Маріуполі відбулася зустріч представників міської влади - департаменту з питань економіки, Маріупольського міського центру зайнятості, міжнародних фондів (UNDP, БФ «Карітас Маріуполь», Данська рада у справах біженців) та державних банківських установ (ПАТ КБ «Приватбанк», АТ «Ощадбанк») з підприємцями міста.

Підприємцям надали інформацію про діючі програми підтримки малого та середнього бізнесу, які фінансуються містом, областю та міжнародними організаціями, кредитуються банками.

Менеджери Благодійного фонду «Карітас Маріуполь» Балджи Юрій та Вейдер Тетяна представили діючі програми фонду із створення робочих місць та їх наповнення робітниками через проект з працевлаштування. Запросили підприємців до співпраці, відповіли на запитання підприємців.