Sweden
Helsinki
Sankt Peterburg

Неймовірні емоції, море щасливих посмішок та багато яскравих дитячих творчих виробів. Сьогодні в дуже святковій та гарній атмосфері пройшов наш захід «Територія добра».

on .

Наш захід було присвячено святкуванню міжнародного «Дня захисту дітей». Цей день, в першу чергу, має на своїй меті привернути увагу до прав дітей і їхньої надзвичайної необхідності. Тому захід був не тільки розважальним, а ще й інформативним.

Наша команда, разом з волонтерами, які дуже старанно готувались до цього свята, зробили велику кількість цікавинок для діточок:

«Творча майстерня», де дітки збирали справжні пряникові будиночки, розписували різноманітні гіпсові фігурки та малювали.
«Квестова галявина» з безліччю конкурсів, вікторин та спортивних заходів.
«Психологічна галявина» де кожен з дітей, в затишній атмосфері, мав змогу поспілкуватись з нашим психологом.

Також присутні могли побачити серію світлин з дитячих заходів Карітасу, у вигляді фотосушки.

Наприкінці дня дітей чекала «Безпрограшна лотерея» з різноманітними подарунками та головними призами у вигляді квитків в Драматичний театр.

Всі виручені кошти на майстер-класах спрямуються на медичну допомогу маленькому маріупольцю – Дзиґа Серафиму, який знаходиться в реанімації третьої міської лікарні Маріуполя, після ДТП 26 травня цього року. Внаслідок страшної аварії загинула його мама, а хлопчик зазнав травм різної важкості: перелам ноги, травма голови та зламана очна ямка.

Хочемо висловити щиру подяку нашим волонтерам, які допомогли організувати це свято. Завдяки їх підтримці було прибрано сквер, організовано музичний супровід свята, діти могли намалювати собі аквагрим, була жива музика. Також, хочемо висловити подяку Наталья Логозинская-Минеева за всебічну підтримку цього заходу!

Разом з вами ми створили справжнє свято для маленьких містян, та зібрали кошти на медичну допомогу Дзиґа Серафиму, якому бажаємо швидкого одужання!

#КарітасДітям #ДеньЗахистуДітей #КарітасМаріуполь#ПростірПідтримки