Sweden
Helsinki
Sankt Peterburg

Карітас Маріуполь запрошує дітей, молодь та дорослих святкувати міжнародний День захисту дітей з нами!

on .

В програмі ну дуже багато всього цікавого! Приходь і приводь друзів!

Гасло свята: «Маю право». Це гасло, яким керується команда Карітас Дітям в своїй щоденній роботі з дітьми та молоддю, підвищуючи обізнаність дітей про їхні права та обов’язки, запобігаючи порушенню цих прав та забезпечуючи сприятливе та безпечне середовище.

Права дітей прописані у Конвенції ООН про права дитини, серед яких право на життя і здоровий розвиток, на сім’ю і турботу, на освіту, дозвілля, свободу думки. Тому цього року, з нагоди Дня захисту дітей, ми прагнемо привернути увагу громадськості до прав дитини і їхньої надзвичайної важливості, і запрошуємо Вас підтримати нас у цьому. Свято обіцяє бути не лише розважальним, але й інформативним!

‼ Важливо знати:
Вхід вільний, але для того, щоб брати участь у майстер класах нашої Творчої майстерні, безпосередньо на цій локації Вам потрібно буде придбати «карітасики», або благодійні жетони. Вартість 1 жетона = 10 грн.

Сповіщаємо вас , що 100% коштів, зібраних під час свята, спрямовуються на медичну допомогу хлопчику Дзига Серафиму, що знаходиться в реанімації 3 міської лікарні м. Маріуполь після ДТП 26 травня цього року, внаслідок якого загинула його мама, а хлопчик зазнав травм різної важкості: перелам ноги, травма голови, зламана очна ямка.

▶ В програмі:
Локація «Творча майстерня» пропонує долучитися (для участі потрібні жетони):
- Кулінарний МК з виготовлення пряникових будиночків
- Художній МК з розпису гіпсових фігур
- Творчі МК
В подарунок – аква-грим.
Локація Квестова галявина «Маю право», де вам будуть запропоновані тематичні:
- Конкурси
- Вікторини
- Спортивні розваги
Діти, які відвідають квестову галявину, приймуть участь в розіграші безпрограшної лотереї
Локація «Психологічна галявина»:
В затишній атмосфері ви зможете знайти відповідь на питання які вас цікавлять або пройти експрес тест.
Тут вам завжди раді!