Sweden
Helsinki
Sankt Peterburg

Найкращій спосіб зробити дитину хорошою- це зробити її щасливою. Оскар Уайльд

on .

Найкращій спосіб зробити дитину хорошою- це зробити її щасливою.
Оскар Уайльд

Подивіться, будь ласка, які чудові гості завітали до Карітас Маріуполь на цьому тижні! Ми вже давно та плідно співпрацюємо зі школою-нтернатом №2 Донецької обл.ради м. Маріуполя. Спільно з волонтерами, співробітники проекту «Простір підтримки» неодноразово організовували та проводили для діток гарні святкові заходи. За ініціативою Карітас Маріуполь та завдяки підтримці платформи «Київський діалог» на базі цього інтернату успішно реалізується проект «Підготовка вихованців інтернату та дітей з родин у СЖО до самостійного життя».

Але до нашого благодійного фонду дітки прийшли вперше. Під час екскурсії фондом, гості познайомились зі всіма видами діяльності, які здійснюються нашими спеціалістами, пограли в чудовій дитячій кімнаті, пригостилися чайком з солодощами.
Найбільше сподобався дітлахам, звичайно, МК з миловаріння, який проводила наш спеціаліст по роботі з дітьми. Під час майстер – класу кожен з учасників сам вибирав собі форму, кольори та аромат майбутнього авторського мила ручної роботи. Мило вийшло на славу! Тепер воно буде їм нагадувати про перебування у гостинній родині Карітас Маріуполь.

Дітлахи з нетерпінням чекають наступної зустрічі. В наших планах є багато цікавих майстер-класів та різноманітних екскурсій.