Sweden
Helsinki
Sankt Peterburg

Благодійна організація "Карітас Маріуполь" проводить активну та копітку роботу у напрямку інклюзивної освіти у Нікольському та Волноваському районах Донецької області.

on .

Поширення в Україні процесу інклюзивного навчання дітей з обмеженими можливостями фізичного та/або психічного здоров'я є не лише відображенням часу, але й представляє собою ще один крок до забезпечення повної реалізації прав дітей з особливими потребами на якісну освіту та до повноцінної участі в житті суспільства.

04.06.18 відбулася робоча зустріч лобіста "Простору підтримки" Карітас Маріуполь Магдаліц Олександра та радника голови Донецької державної адміністрації Дмитра Ляшова. На зустрічі обговорили важливе питання створення інклюзивно-ресурсних центрів у вищезгаданих районах.

Віримо, що у тісній співпраці з Донецької обласною державною адміністрацією ми зможемо досягнути вагомих успіхів у впровадженні одної з найважливіших гуманітарних ідей у суспільстві- інклюзії.