Sweden
Helsinki
Sankt Peterburg

Карітас Маріуполь оголошує конкурс мікро грантів для громад, що опинились в зоні збройного конфлікту, для вимушено переміщених осіб та громад, що приймають ВПО.

on .

В рамках проекту "Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні "Благодійний фонд «Карітас Маріуполь» оголошує конкурс грантів:

для громад, що перебувають у зоні збройного конфлікту,

для внутрішньо переміщених осіб,

для громад, що приймають внутрішньо переміщених осіб.

Проект реалізується за фінансової підтримки уряду Німеччини.

Мета конкурсу  -  підтримка громад, що постраждали від збройного конфлікту на сході України, сприяння адаптації внутрішньо переміщених осіб до нових життєвих обставин, створення сприятливих умов для інтеграції внутрішньо переміщених осіб до місцевих громад за новим місцем проживання, розвиток локальних громад.

Участь у проекті можуть приймати фізичні особи, громадські організації та ініціативні групи. Розмір гранту становить 20 000 грн. Гранти надаються на конкурсній основі.

Для участі у відборі вам необхідно завантажити заявку, заповнити та надіслати на нашу пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Посилання на заявку: https://goo.gl/KPujC8

Пріоритет буде надаватися проектам, що створюють робочі місця, покращують інфраструктуру населених пунктів, пропагують здоровий спосіб життя, сприяють освіті населення та підвищують роль інститутів громадянського суспільства.

Програма охоплює:  м. Маріуполь та Донецька область (Мангушський, Нікольський та Волноваський райони)

Кінцевий термін прийому заявок – 10 березня 2018 року. Максимальна тривалість проекту – 6 місяців. Дата початку – 15 березня 2018 року.  Проекти мають бути реалізовані  у 2018 році.

Бажаємо успіху всім учасникам!