Sweden
Helsinki
Sankt Peterburg

В Україні існує давня традиція суспільної праці, взаємодопомоги, піклування про ближнього.

on .

Осіб, які працювали у цій сфері, називали громадськими діячами, альтруїстами, доброчинцями, добровольцями тощо, а з кінця XX століття — волонтерами.

Благодійна організація Карітас Маріуполь також приймає участь у розвитку волонтерського руху. Ми запрошуємо приєднуватись до добрих справ у будь який спосіб. Кожен може долучитись та допомагати потребуючим відповідно до свого бажання та своїх можливостей.

Нещодавно на наш заклик відгукнулись і наші клієнтки. Від волонтерської організації «Східна Брама» було отримано велику кількість одягу. Постала необхідність у сортуванні та підготовці для видачі речей. Дівчата, що проживають у соціальному гуртожитку для переселенців та є клієнтами кейс-менеджерів, вирішили долучитись та допомогти своїм фахівцям. Сумісними зусиллями було дуже швидко все підготовлено. Перші пакунки з одягом, вже передано до Центру обслуговування осіб без певного місця проживання.
Завдяки допомозі жінок у добрій справі, такі ж родини, що опинились у скрутних життєвих обставинах, зможуть якнайшвидше отримати необхідні речі.
Діяльність ведеться в рамках проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» за підтримки DCV та BMZ.
Отримати інформацію можна за телефонами гарячої лінії: (097) 174 31 54, (050) 423 36 50.