Sweden
Helsinki
Sankt Peterburg

Першу польову кухню винайшов офіцер армії, українець Турчанович Антон Федорович у 1908 році. Відтоді, польова кухня є незамінним помічником як для військових, так і для цивільного населення.

on .

Завдяки МАЛЬТІЙСЬКА СЛУЖБА ДОПОМОГИ Івано-Франківська, організація Карітас Маріуполь також має свою польову кухню.

З того часу благодійні обіди для нужденних проводяться як у буферній зоні, так і у нашому місті. А мобільність обладнання, надає можливість швидко реагувати на виклики та потреби.
Цього тижня працівниками Карітас Маріуполь було проведено черговий благодійний обід. Харчування проходило у дворі будинку, куди нещодавно переїхала організація (м. Маріуполь, пров. Банний, 4). Для отримання гарячого обіду були запрошені клієнти Центру обслуговування осіб без певного місця проживання, жителі гуртожитку для тимчасово переміщених осіб, також була надання інформація фахівцям міських соціальних служб щодо проведення заходу.
Захід проведено в рамках діяльності проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» підтримки DCV та BMZ.
Отримати інформацію щодо проведення благодійних обідів можна за телефоном гарячої лінії: (097) 174 31 54, (050) 423 36 50.